onsdag 16 februari 2011

Lönesamtal

Sitter och förbereder mitt lönesamtal som jag ska ha nästa vecka. Vi har fått två A4-sidor med punkter som man ska skriva hur man jobbar med innan vi kommer till samtalet. Inte lätt att svara tycker jag men jag får göra så gott jag kan. Alltid lite nervöst med lönesamtal, hoppas mitt samtal går bra.

Är supertrött, som alltid nu för tiden, så jag ska skriva några punkter till på lönesamtalsförberedelserna innan jag går och lägger mig. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentar:

Nenny sa...

Seriös du är, duktigt! Här närmar det sig också men som vanligt så kommer inte fack och arbgivare överens så vi ska bara ha själva utvecklingsdelen av det hela. Funderar på att anv mobilen för att spela in när min chef berömmer mig, vilket faktist händer ;). Vet dock inte om det är etiskt rätt... Äh jag gör som vanligt, tar det för vad det blir, stundens ingivelse! Lycka till, hoppas du får många sköna nya slantar i kuvertet.