söndag 2 oktober 2011

Trött

Jag har varken orkat eller haft tid eller lust att uppdatera min blogg på sistone. Jag har efter läkarbesök fått reda på varför jag är så trött. Mina järndepåer är nästan tomma så nu blir det att äta järntabletter ett tag framöver. Hoppas på bättring snabbt! Mina andra provsvar väntar jag på och hoppas att jag får svar nästa vecka. Vill veta vad min värk beror på.
Den här helgen har det varit skördefest här på ön. Vi har bara varit iväg en liten runda idag och det var trevligt. Igår hade vi trevligt besök av familjen R. Alltid lika kul att ses.
Jag har även hunnit med en sväng på Bokmässan i Göteborg som var förra helgen. Vi var 5 stycken från mitt jobb som åkte med Lärarförbundets buss. En mycket trevlig dag men vi var helt slut när vi kom hem vid 22-tiden (vi åkte hemifrån vid 06).
Nu ska jag sova några timmar innan jag ska jobba i morgon igen. Jag hoppas och tror att jag ska kunna uppdatera bloggen lite oftare nu igen...
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

2 kommentarer:

Nenny sa...

Överdosera järn ett tag framöver då så jag får lite att läsa här igen ;)! Hoppas du får ordning på det och att orken återvänder. Jag är också konstant trött och helgerna går åt till att sova igen. Förmiddagslur och eftermiddagslur är inga ovanligheter.

Anonym sa...

Tack för i lördags!
Rorry-bilen är poppis, främst Elice!? /Christian