måndag 2 januari 2012

Alwa fortfarande sjuk. Just nu ligger hon i min säng och sover. När vi tog febern i morse hade hon bara 39,1. Jag ringde till läkaren och hon fick en tid i eftermiddag. Får se vad läkaren säger. Sköterskan som svarade sa att det går mycket halsfluss nu, får se om det är det som Alwa har fått eller om det bara är ett virus.

Inte kul för Alwa att vara sjuk på jullovet. Vi som har fixat så att hon ska få vara ledig hela lovet och planerat att hitta på lite fler roliga saker. Vi skulle egentligen åkt till Leos lekland i fredags (första dagen som hon var sjuk) men det blev inställt. Alwa var så ledsen för hon ville så gärna dit. Det är ju inte mycket att göra åt om man blir sjuk men jag förstår henne. Vi får se hur mycket vi kan hitta på den här veckan, hoppas att vi kan göra lite roligheter i alla fall.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Alwa!! Hälsa henne att hon ska krya på sig från hennes gamla moster!!

Anonym sa...

Hej kära vänner!

Va roligt att du är tillbaka på bloggen... har saknat att läsa om er. Mindre roligt att ni varit mycket sjuka och att Alwa fortfarande är det. Hoppas att det vänder snabbt! Hälsa familjen så gott!

Kramar från Jenny Å m. familj

P.S Jag vet, skulle ha gjorts för läääänge sedan... att ta tag i almanackan och boka in ett datum för träff =)